marți, 15 mai 2012

Ce contine Acai verde ?

Ce contine Acai verde este o intrebare la care tot mai multi din cei ce sufera de pe urma kilogramelor in plus cauta un raspuns. Astfel in acest articol pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, vom vorbi despre ce contine Acai verde.

Acai verde este un fruct ce se bazeaza in special pe o compozitie predominant de fibre, vitaminele A si C, calciu si fier, si nu in ultimul rand flavonoide. Pe langa acestea mai contine o serie de proteine si acizi grasi precum omega -6 si -9, binefacatoare pentru buna functionare a sistemului cardio-vascular.

Mai exista in acest fruct de Acai verde o serie de elemente precum antocianina care este foarte buna pentru sanatatate, deoarece poate preveni cancerul, si poate lupta impotriva acestuia.

Astfel putem spune ca Acai verde este unul 100% natural, acest fapt fiind evidentiat prin componenta sa. Acai verde este originar din jungla Amazoniana, si se pare ca este cel mai bun fruct la nivel mondial deoarece asigura detoxifierea organimului.

Acai verde actioneaza pentru purificarea si pentru imbunatatirea functiilor tractului digestiv si, in acelasi timp actioneaza asupra depozitelor de grasimi din organism pe care le elimina. Aspectul fructului de Acai verde ce creste in junla amazoniana pe palmierii Evterpei este de o marime mica, si o culoare violeta, asemanator ciresilor. Acesta este folosit si recunoscut de populatia locala de multe secole, pentru efectele sale depurative, de eliminare a toxinelor, si a depozitelor de grasimi acumulate in organism. Poti incerca Acai verde daca doresti sa urmezi o cura de detoxifiere si de slabire, intr-un mod natural si sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu