luni, 7 mai 2012

Retete de mancare Dukan. Pastreaza-ti silueta mancand corect si sanatos


Trebuie sa stiti pentru inceput ca dieta Dukan va poate asigura o pierdere rapida in greutate, de circa 6 kilograme intr-o cura de o luna. Poti manca cam tot ce vrei numai ca intr-o zi pe saptamana trebuie sa consumi numai proteine.

Daca folositi Retete de mancare Dukan trebuie mai intai sa stiti ce alimente trebuie sa folositi pentru acestea. Astfel, in continuare va vom prezenta alimente ce trebuie sa se regaseasca in retete de mancare Dukan. In primul rand trebuie sa consumati carne slaba de iepure, vita sau manzat, ce trebui preparata doar la gratar sau la abur, si fara a se adauga alte grasimi.

Apoi, nu trebuie sa lipseasca din meniu Dukan carnea de pui sau de curcan, fara a se consuma pielea sau aripile deoarece acestea au cea mai insemnata cantitate de grasimi.

Mai puteti consuma sunca slaba, neafumata, ficat de vita, sau fructe de mare. Daca doriti sa includeti in meniul dumneavoastra Dukan si peste acesta trebuie sa fie alb sau gras, proaspat, si nu in ulei sau alte sosuri. Mai puteti consuma maxim doua oua pe zi, produse lactate degresate precum: iaurt, branza, lapte batut, etc.

La aceste alimente se mai adauga indulcitorii, condimentele, otetul, usturoiul, ceapa, sau sucul de lamaie, mustarul, sarea, pasta de tomate, guma de mestecat fara zahar. Acestea sunt alimentele ce pot fi folosite in retete de mancare Dukan, iar cele ce nu sunt trecute mai sus trebuie evitate pentru ca procesul de slabire sa dea rezultatele pe care le asteptati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu