joi, 10 mai 2012

Sfaturi pentru slabit de la Dr. Oz


Acest articol il vom adresa subiectului sfaturi pentru slabit de la Dr. Oz, acest doctor devenit atat de faimos pentru inovatiile sale aduse in procesul de slabire sanatoasa. Astfel, in cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta undele din aceste sfaturi pentru slabit Dr. Oz.

Trebuie sa aveti o planificare a meniului dumneavoastra zilnic asta pentru a nu duce la o alimentatie nesanatoasa, si sa mancati orice oricand.
Apoi, trebuie sa mananci grasimi sanatoase care iti dau senzatia de saturatie precum maslinele, somonul sau nucile.
Pauza mare dintre mese poate duce la fenomenul de stocare a grasimilor nesanatoase in organism, deci intre mese puteti lua cate o gustare, dar trebuie sa tineti cont ce fel de gustare consumati.

Trebuie sa evitati pe cat posibil alimentele prajite, deoarece acest fel de a gati se poate dovedi a fi total nesanatos.
Puteti consuma astfel alimentele preparate la abur, sau fierte. Pe lista dumneavoastra de cumparaturi trebuie sa se regaseasca alimente naturale si proaspete, pentru a slabi sanatos.

Nu trebuie sa confundati senzatia de sete cu cea de foame, astfel trebuie sa consumati un pahar cu apa atunci cand va e foame, pentru a vedea daca intra-devar senzatia este cea de foame.
Daca v-ati saturat de salata, o puteti combina cu o lipie de grau integral si cu un pic de lamaie pentru a putea fi consumata mai usor.

Trebuie sa consumati cat mai multe alimente sanatoase precum nucile, fructele sau legumele.

Nu trebuie sa mancati in graba, deoarece acest lucru poate duce la dereglarea digestiei si la aparitia senzatiei de foame.
Acestea sunt unele dintre sfaturile pentru slabit Dr. Oz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu